Home > Stichting > Donateur
 
 
 
 

Donateur


Als u het doel van de stichting onderschrijft en ook wilt dat de sluis mooi blijft, kunt u donateur worden. Door het jaarlijks schenken van een betrekkelijk klein bedrag laat u merken dat het behoud en beheer van de sluis ook voor u belangrijk is. Misschien heeft u wel een bootje en maakt u regelmatig gebruik van de sluis. Of u vindt, samen met velen, dat dit mooiste plekje van de Veen de extra aandacht waard is. Allemaal goede redenen om donateur te worden. Ten eerste biedt u daarmee de stichting wat financiële armslag voor promotie, voorlichting, klein onderhoud en andere activiteiten. Ten tweede weet de stichting zich gesteund door een groep donateurs die daadwerkelijk om de sluis geven. Dat legt meer gewicht in de schaal als de stichting zaken wil aankaarten bij hoogheemraadschap, gemeente, provincie e.d.

De eenvoudigste manier om donateur te worden is het invullen van de machtiging op de achterkant van de donateursfolder en deze vervolgens op te sturen of in te leveren bij Café De Haven.

Wilt u een eenmalige gift doen? Dat kan ook! Het bankrekeningnummer is RABO-bank 35.59.19.095 t.n.v. Stichting Behoud & Beheer Sluis.

 

Dus wordt donateur!

 
Veense Sluis